PVC-vloer laten leggen

PVC-vloer laten leggen? Als je bij ons een pvc-vloer aanschaft, zorgen wij er altijd voor dat het leggen van de vloer is inbegrepen. We zorgen ervoor dat de vloer netjes bij jou thuis wordt gelegd. OutletPVC regelt alles, van het egaliseren van de vloer tot het plaatsen en afwerken met plinten. Alle taken worden tot in de puntjes uitgevoerd!

PVC-vloer laten leggen door professionals
PVC-vloer egaliseren en leggen

Alles geregeld

PVC-vloer laten leggen

Het leggen en egaliseren van jouw pvc-vloer doorlopen vier stappen. Deze stappen zitten al bij de prijs inbegrepen wanneer je jouw pvc-vloer met legservice aanschaft via onze webshop.

In de eerste stap gaan we aan de slag met het egaliseren van jouw ondergrond (betonvloer/tegelvloer). Hiervoor maken we gebruik van 3 mm egaline, een soort vloeibaar cement, waarmee we de vloer vlak maken. Na het egaliseren moet de egaline gedurende 5 uur drogen zonder erop te lopen. Zodra de egaline volledig droog en hard is, schuren we de vloer met een schuurmachine en maken we hem schoon.

Daarna brengen we lijm aan op de vloer voordat we de pvc-vloer gaan leggen. Zodra de pvc-vloer ligt, walsen we deze om ervoor te zorgen dat hij goed hecht aan de lijm.

Onze PVC-vloeren
watermerk
Garantie

1500m2 showroom

Kundig advies

Inclusief legservice en plinten

Incl. egaliseren

Onze legservice

Leverbaar in heel Nederland

Overal leverbaar

Door heel Nederland

Ruim aanbod pvc-vloeren

Ruim aanbod

1000+ pvc-vloeren

Laat je adviseren

PVC-vloer laten leggen kosten

Wanneer je bij ons pvc-vloeren aanschaft, zorgen wij voor het egaliseren en leggen van de vloer. De prijzen die je in onze webshop ziet, zijn inclusief legservice, afwerking, vervoer en BTW. Als je meer wilt weten over het laten leggen van jouw pvc-vloer, kun je contact met ons opnemen.

Advies aan huis van OutletPVC

Zien we jou snel?

Advies aan huis

Wil je graag advies bij jou thuis? Dat kan. Wij rijden door heel Nederland. Voor het advies aan huis brengen wij € 75,00 in rekening.

Maak een afspraak
watermerk

Blijf op de hoogte

Uitgelichte blogs

Bekijk alle blogs
De waardering van www.outletpvc.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 8 reviews.