Veelgestelde vragen

Onze vloeren

Zijn de PVC-vloeren geschikt voor vloerverwarming? Welke merken PVC-vloeren bieden jullie aan? Kan ik een staalmonster aanvragen voor ik bestel? De antwoorden op deze vragen vind je op onze veelgestelde vragen-pagina.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem contact op

Zijn de PVC-vloeren geschikt voor vloerverwarming?

Ja, onze PVC-vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming. De warmtegeleidende eigenschappen van PVC maken ze ideaal voor het behouden van een comfortabele en efficiënte warmteverspreiding in je huis. Het zorgt niet alleen voor warme voeten, maar draagt ook bij aan energiebesparing doordat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld.

Welke merken PVC-vloeren bieden jullie aan?

Bij OutletPVC voeren wij de volgende merken in ons assortiment: Ambiant, Belakos, Gelasta, Gerflor, Hebeta, mFLOR, Moduleo, Moduleo LayRed, TFD, Therdex en Vivafloors. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit en diverse ontwerpopties, zodat je ruime keuzemogelijkheden hebt. We werken alleen met gerenommeerde merken om ervoor te zorgen dat onze klanten hoogwaardige en betrouwbare vloeropties hebben.

Hoe lang gaat een PVC-vloer gemiddeld mee?

Bij goed onderhoud en normaal huishoudelijk gebruik kan een PVC-vloer doorgaans tussen de 15 en 20 jaar meegaan. Dit kan echter variëren afhankelijk van de mate van verkeer en zorg. Regelmatig reinigen, vermijden van scherpe voorwerpen en het gebruik van viltjes onder meubels kunnen de levensduur van je PVC-vloer verlengen.

Hoe lang duurt het om een PVC-vloer te plaatsen?

De duur van het plaatsen varieert, afhankelijk van de grootte van de ruimte en de complexiteit van het patroon. Een eenvoudige installatie in een kleine kamer kan enkele uren duren, terwijl een grotere ruimte met een ingewikkeld patroon meer tijd kan vergen.

Egaliseren jullie ook de ondervloer?

Ja, we kunnen ook egaliseerdiensten aanbieden om ervoor te zorgen dat de ondervloer perfect is voor installatie. Een egale ondervloer is essentieel om een glad en strak oppervlak te garanderen voor je nieuwe PVC-vloer.

Wat moet ik doen als ik een beschadiging heb?

Neem contact met ons op en we kunnen je adviseren over reparatie of vervanging van de beschadigde plank. Beschadigde planken kunnen vaak worden vervangen zonder de hele vloer te moeten vernieuwen. Ons team kan je begeleiden bij het vinden van de beste oplossing om je vloer in topconditie te houden.

Veelgestelde vragen

Algemene vragen

Kan ik online bestellen en laten leveren? Kan ik bestellen en zelf de vloer leggen? Kan ik een staalmonster aanvragen voor ik bestel? De antwoorden op deze vragen vind je op onze veelgestelde vragen-pagina.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem contact op

Kan ik online bestellen en laten leveren?

Ja, dat kan. Je kunt je gewenste PVC-vloer selecteren en deze bij jou thuis laten bezorgen. Nadat je je keuze hebt gemaakt, hoef je alleen maar achterover te leunen terwijl we jouw bestelling rechtstreeks naar je deur sturen.

Kan ik bestellen en zelf de vloer leggen?

Ja, dat kan. Tijdens het bestellen kun je aangeven of je de vloer inclusief installatie wilt of dat je de vloer zelf wilt leggen.

Kan ik een staalmonster aanvragen voor ik bestel?

Ja, we kunnen monsters verstrekken zodat je de textuur en kleur van de vloer kunt beoordelen voordat je beslist. Dit geeft je de kans om de vloer in je eigen ruimte te zien en te ervaren voordat je een definitieve keuze maakt. Neem contact met ons op en we kunnen je helpen bij het aanvragen van monsters.

Hebben jullie een showroom?

Ja, wij hebben een showroom. Ons adres is Ekkersrijt 2005 in Son en Breugel.

Wat zijn jullie openingstijden?

maandag 09:00–17:00
dinsdag 09:00–17:00
woensdag 09:00–17:00
donderdag 09:00–17:00
vrijdag 09:00–17:00
zaterdag Op afspraak
zondag Gesloten

Geven jullie garantie?

Ja, we bieden garantie op onze PVC-vloeren. De garantieperiode kan per product verschillen. Onze garantie dekt meestal fabricagefouten en bepaalde gebruikssituaties. We adviseren je om de garantievoorwaarden zorgvuldig door te nemen om volledig op de hoogte te zijn van wat er gedekt is.

De garantie heeft meestal betrekking op normaal huishoudelijk gebruik en omvat typisch fabricagefouten en bepaalde slijtagesituaties. Het is belangrijk om de garantievoorwaarden zorgvuldig door te nemen om volledig op de hoogte te zijn van wat er gedekt is. Het is ook een goed idee om de installatievoorschriften van de fabrikant te volgen om de garantie te behouden.

De waardering van www.outletpvc.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 8 reviews.