PVC-vloer laten leggen

Bij OutletPVC vind je de beste merken voor een scherpe prijs. Wil je een vloer aanschaffen en wil je dit graag goed laten leggen? Dat kan. Maak gebruik van onze legservice. Onze legservice is inclusief het egaliseren, het leggen van de PVC-vloer, het plaatsen van plinten en uiteraard het opruimen van alle rommel. Interesse gewekt? Wij zien u graag in onze showroom.

PVC-vloer laten leggen
Vloer leggen Close up

Alles geregeld

PVC-vloer laten leggen in 4 stappen

Voor het leggen van een PVC-vloer is het noodzakelijk dat je de vloer laat egaliseren. Wil jij zelf aan de slag? Dan geven wij jou een prijs door zonder egaliseren. Wij kunnen je ook een prijs geven inclusief egaliseren.

Hoe gaan wij dan te werk? In de eerste stap gaan we aan de slag met het egaliseren van jouw ondergrond (betonvloer/tegelvloer). Hiervoor maken we gebruik van 3 mm egaline, een soort vloeibaar cement, waarmee we de vloer vlak maken. Na het egaliseren moet de egaline gedurende 5 uur drogen zonder erop te lopen. Zodra de egaline volledig droog en hard is, schuren we de vloer met een schuurmachine en maken we hem schoon. Daarna brengen we lijm aan op de vloer voordat we de pvc-vloer gaan leggen. Zodra de pvc-vloer ligt, walsen we deze om ervoor te zorgen dat hij goed hecht aan de lijm. Kortom, een proces waarbij iedere stap juist moet gebeuren. Wil je het graag uitbesteden? Wij komen graag ook jouw vloer leggen inclusief egaliseren en het plaatsen van de plinten.

Onze PVC-vloeren
watermerk
Garantie

1500m2 showroom

Kundig advies

Leverbaar in heel Nederland

Overal leverbaar

Door heel Nederland

Ruim aanbod pvc-vloeren

Ruim aanbod

1000+ pvc-vloeren

Laat je adviseren

PVC-vloer laten leggen kosten

Wanneer je bij ons PVC-vloeren aanschaft kun je zelf kiezen voor of je zelf wilt leggen of de vloer door ons wilt laten plaatsen. De prijzen die je in onze webshop ziet, zijn de prijzen exclusief onze legservice. Wil je meer weten over het laten leggen van een PVC-vloer?

PVC vloer leggen

Zien we jou snel?

Advies aan huis

Wil je graag advies bij jou thuis? Dat kan. Wij rijden door heel Nederland. Voor het advies aan huis brengen wij € 75,00 in rekening.

Maak een afspraak
watermerk

Blijf op de hoogte

Uitgelichte blogs

Bekijk alle blogs
De waardering van www.outletpvc.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 8 reviews.