Terug naar overzicht

PVC-vloeren kleuren kiezen

PVC-vloeren kleuren kiezen?

PVC-vloeren kleuren kiezen? Heb je al besloten om een PVC-vloer te nemen, maar ben je nog in dubio over de kleur? Je hebt verschillende opties om uit te kiezen. In deze blog sommen we ze voor jou op.

Witte PVC-vloeren

Witte PVC-vloeren geven je huis een moderne uitstraling. Het voordeel van wit is dat het gemakkelijk te combineren is met veel andere kleuren. Je kunt deze vloer dus naadloos laten aansluiten bij je huidige meubels of nieuwe meubels kiezen die goed passen bij witte vloeren.

Witte PVC-vloeren

Zwarte PVC-vloeren

Hoewel veel mensen denken dat zwart duisternis uitstraalt, bewijzen onze zwarte PVC-vloeren dat dit niet altijd het geval hoeft te zijn. Met de juiste muurkleuren en meubels kun je juist een strakke uitstraling creƫren voor je kamer. Zwarte vloeren kunnen voor een spannende stijlvolle look zorgen.

Zwarte PVC-vloeren

Grijze PVC-vloeren

Misschien vraag je je af of grijze PVC-vloeren niet saai zijn. Wij verzekeren je dat dat zeker niet het geval is. Grijs is juist een moderne kleur die een chique uitstraling aan je interieur geeft. Zorg er wel voor dat je niet te veel grijze meubels hebt, anders kan het misschien te eentonig worden. Door gebruik te maken van andere levendige kleuren zoals rood, wit of geel kun je dit voorkomen.

Grijze PVC-vloeren

Eiken PVC-vloeren

Als je een natuurlijke en rustige sfeer in huis wilt, dan zijn eiken PVC-vloeren een uitstekende keuze. Het mooie van deze kleur is dat de vloer niet te veel opvalt, waardoor de aandacht op je meubels komt te liggen. Het grote voordeel van eiken is dat het goed samengaat met vrijwel elke andere kleur. Ideaal dus!

Eiken PVC-vloeren

Betonlook PVC-vloeren

Betonlook PVC-vloeren lijken sterk op grijze PVC-vloeren. Deze kleur geeft de indruk dat er een betonnen vloer ligt. Betonlook wordt vaak gekozen voor bedrijfsvloeren omdat het gemakkelijk combineert met andere meubels en de kans op zichtbare krassen minimaal is. Dit is met name handig voor kantoren waar tafels en stoelen vaak verplaatst worden.

Betonlook PVC-vloeren

Houtlook PVC-vloeren

Houtlook PVC-vloeren onderscheiden zich van eiken PVC-vloeren doordat ze lijken op laminaatvloeren. Dit is een meer traditionele kleur die vaak in huishoudens wordt gekozen. Het is misschien niet de meest originele keuze, maar het biedt veel flexibiliteit en je zult er nooit spijt van krijgen.

Houtlook PVC-vloeren

Lichte PVC-vloeren

Lichte PVC-vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende tinten, zoals wit, grijs en bruin. Een lichte variant geeft, zoals de naam al aangeeft, je huis een lichte uitstraling. Als je ook lichte muren hebt en weinig meubels plaatst, kun je je kamer een ruime uitstraling geven.

Lichte PVC-vloeren

Bruine PVC-vloeren

Bruin is een veelvoorkomende vloerkleur. Dit komt doordat bruine vloeren gemakkelijk te combineren zijn met allerlei soorten meubels en de kamer groter kunnen laten lijken. Net als bij andere vloeren kun je kiezen uit verschillende patronen zoals visgraat, tegels en stroken. Zo kun je zowel qua patroon als kleur een unieke vloer kiezen.

Bruine PVC-vloeren


We hopen dat we je hebben geholpen bij het kiezen van de juiste kleur voor je PVC-vloer. Als je nog twijfelt over een bepaalde kleur, kun je bij ons zelfs drie gratis stalen aanvragen. Zo kun je de kleuren zelf zien en thuis uitproberen.

Terug naar overzicht
De waardering van www.outletpvc.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 8 reviews.